Privatlivspolitik
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Indsamling af data
Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?

Når du via vores webshop foretager et køb, indsamler vi oplysninger omkring dig, fx navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, som gør at vi kan sende din bestilling til dig, og som vi har brug for ved en eventuel returnering. 

Når du besøger vores webshop, indsamler vi automatisk oplysninger omkring dig (cookies), fx hvilken browser du bruger, søgetermer og lignende, med henblik på at gøre brugeroplevelsen bedre for dig og foretage målrettet markedsføring. 

Når vi begynder, at udsende nyhedsbreve - har du mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi vil sende dig nyheder, tips, kampagner og lignende. Du kan til enhver tid framelde dig vores nyhedsbrev igen.
Hvis du deltager i vores konkurrencer på de sociale medier, vil vi efterfølgende målrette relevant markedsføring til dig.

Hvis du henvender dig til os via vores kontaktformular, mail eller andet, svarer vi naturligvis tilbage, men bruger ikke dine oplysninger til andet. Indsamling af personoplysninger sker for at vi kan opfylde vores aftale med dig, forbedre brugeroplevelsen på webshoppen og tilbyde dig relevant markedsføring. 

Brug af databehandlere
Oplysninger afgivet via vores webshop sælges ikke videre til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. (     markedsføring), som efter vores konkrete og formålsbegrænsede instruks behandler de data, som vi er dataansvarlige for. 
Databehandlerne må ikke anvende dine data til andet formål, end opfyldelse af aftalen med os, og de er underlagt fortrolighed. 

Dine rettigheder
Du har til enhver tid ret til at:

  • Få oplyst hvilke personoplysninger vi har registreret om dig
  • Få rettet ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger
  • Anmode om at få slettet alle personoplysninger vi har registreret om dig
  • Anmode om, at behandlingen af personoplysninger begrænses til bestemte formål
  • Få dine data overflyttet til tredjemand
  • Gøre indsigelse mod en ellers lovlig behandling af dine personoplysninger
  • Klage til den nationale datatilsynsmyndighed.

Sletning af persondata
Personoplysninger er registreret hos kunstboxen.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Sikkerhed
Vi respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du giver på vores webshop. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. Vi registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor. Kun medarbejdere, som har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

Den dataansvarlige hos kunstboxen.dk er:

Kunstboxen.dk 
Østergade 47
7400 Herning 
CVR nr.: 16021180